perjantai 26. elokuuta 2011

Hyvää kuuluu


Ensimmäinen viikko vaihtarina alkaa olla pulkassa. Ei sitä vaan oikein vielä tajua että on vaihtari ja tulee ihan oikeasti viettämään täällä seuraavat kolme ja puoli kuukautta. Opiskellen. Eläen arkea. Ihan ventovieraiden ihmisten kanssa!

Täytyy kyllä sanoa, että olen yllättänyt itseni sopeutumisen helppoudessa. Lauantaiaamuna itkeä tuhersin lentokentällä ja tunsin olevani menossa vähintään kohti giljotiinia. Kaikki on kuitenkin tuntunut jotenkin vähän liiankin luonnolliselta ihan alusta lähtien, ehkä se shokki tulee myöhemmin.

Toivotaan ettei.

Ensi viikolla alkavat kurssit, tää viikko on ollut introduction week, eli on ollut kaikenmaailman infoluentoja ja bileitä. Tätä kirjoittaessa takana on ruhtinaalliset kolmen tunnin yöunet ja en muista milloin olisin ollut näin väsynyt. Koko aikainen sosiaalisuus, englannin puhuminen ja jatkuva juokseminen paikasta toiseen täysin vieraassa kaupungissa vaatii veronsa. 

But it’s worth it.

Ja ihan kivaa sitäpaitsi.

Päässä pyörii tuhat asiaa, joista pitäisi kirjoittaa ihan oma tarina. Kirjoitankin aikanaan. Pelinavauksena kuitenkin vain muutamia kuvia viikon varrelta, koska en jaksa kirjoittaa sitä kuuluisaa tuhatta sanaa jokaista kuvaa kohti. 


Köpiskoti. Miun ikkuna on tuo ylin vasemmalla.

Welcome to CBS!

Bernadette, Hélène, Anna ja Marie katsomassa tanskalaista kansantanssia. Ja kyllä, myös tanssimassa.

Tanhutanskalaiset.

Bernadette, Marie, Anna, Hélène, Nicola ja Gary bingoillassa. Voitin!

Nyhavn. Kaikkien turistikuvien äiti, isä ja pikkusisko mutta just gotta love it!

Signe, Signe ja Jane kokkasivat perinteisen tanskalaisen aterian. Jane on miun buddy ja aivan ihana!
 
Huomenna lähden pyöränmetsästysretkelle ja sitten moikkaamaan Ingvar Kampradia, jotta tästä huoneesta tulisi edes astetta kodikkaampi. Illalla on vielä Welcome Dinner ja on ollut puhetta, että sunnuntaina mentäisiin isolla porukalla Tivoliin. Me likey!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti